Meld dig ind idag!

Meld dig ind i Drigstrup Jagtforening og deltag i alle vores arrangementer.

Kontakt formand Peter Storm for nærmere info.

Feltskydning i Nordskov

TILMELDINGEN ER ÅBEN!

Så er det tid igen! Tid til en rigtig god og særdeles jagtrelevant riffelskydning til forskellige mål, forskellige vildtskiver, på forskellige afstande og med forskellige hjælpemidler.

Som noget nyt afholder vi almindelig Feltskydning BÅDE lørdag den 8/9 OG søndag den 9/9-2018!

Lørdag den 8. september

starter vi skydningen kl. 9.00 til

ca. kl. 16.00.

Der samles 3 skytter på hvert

hold og der er 3 hold samtidig på

hver bane, dvs. 9 skytter i alt.

Der er 3 skydetider, hhv. kl. 9.00,

kl. 11.00 og kl. 13.00.

Efter endt skydning, ca. kl. 15.30,

vil der som sædvanlig være lodtrækning om en masse flotte præmier, ligesom de bedste skytter og hold præmieres.

Søndag den 9. september starter vi skydningen kl. 9.00.

Der samles 3 skytter på hvert hold og der er 2 hold samtidig på hver bane, dvs. 6 skytter i alt.

Der skal bruges max 50 patroner pr. dag.

Pris for deltagelse er kr. 220,- pr. skytte eks. ammunition pr. dag.

Dagen igennem står vores friske grillmestre som altid klar og der er naturligvis mulighed for at købe både pølser, øl og vand :-)

Dette er en skydning, hvor der er plads til både nye skytter og til de gamle garvede, og vi håber at se så mange som overhovedet muligt :-)

Tilmelding efter først til mølle

og kun via nedenstående link:

Spørgsmål omkring tilmeldingssystemet kan rettes til

Heidi Andreasen på webmaster@drigstrupjagtforening.dk

Spørgsmål omkring selve skydningen kan rettes til

Peter Storm på gossa.storm@gmail.com

VEL MØDT!

HUSK DET NU! Der afholdes almindelig Feltskydning BÅDE lørdag og søndag!

Det vil sige, at der i år ikke afholdes udtagelsesskydning til Forbundsmesterskaberne om søndagen, som der ellers har været tradition for. Dette skyldes at Feltskydningen i år er rykket en uge.

Dette er gjort for at tilgodese de jægere der skal på jagt lørdag den 1. september, men det bevirker, at datoen ligger for tæt på Forbundsmesterskaberne til at de kan nå at få de kvalificerede skytter med.

Råvildtsygen skal håndteres

af jægerne...    Læs mere her